miercuri, 17 martie 2010

Cine ma mai enerveaza

E la moda sa scrii cine te enerveaza. Sau asa mi se pare mie. Ei bine, nu pot rezista tentatiei, asa ca am sa va impartasesc cine ma mai enerveaza pe mine:

Mircea Badea, din principiu, fiindca stiu cat m-a enervat ani de-a randul. Acum ma enerveaza doar amintirea lui Mircea Badea, el nu mai reuseste sa ma enerveze deoarece lipseste contactul. Respectiv, el nu mai reuseste sa intre in contact cu mine fiindca eu am reusit sa ma las de masochism si nu mai privesc emisiunea cu pricina.

Grigore Cartianu fiindca se afla intr-o pozitie profesionala cel putin ciudata, data fiind formatia lui.

Olguta Vasilescu fiindca este dovada vie a faptului ca politica romaneasca inseamna sa faci rating la televizor iar a face rating la televizor inseamna sa fii o panarama tare-n gura.

Pensionarul spion de pe scara blocului meu fiindca imi aduce mereu aminte cat de urat era comunismul si cat de urata este batranetea iar eu n-am chef sa ma gandesc la asta.

Realitatea TV fiindca imi demonstreaza aproape cotidian ca a face o televiziune de stiri inseamna "Breaking news" si exclusivitati care se obtin greu si din cauza asta ziaristii inceteaza sa mai fie nobili si se transforma in ciocli si scormonitori prin gunoaie.

Gata, m-am mai racorit un pic. Mai am o lista lunga, dar o pastrez pentru alta zi.

2 comentarii:

 1. Bună Ziua
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere
 2. Îţi place să scrii articole şi eşti pasionat de muzică?
  Eşti la curent de fiecare dată când artiştii tăi preferaţi lansează ceva nou?
  Îţi place muzica în general sau asculţi doar un anumit gen?
  Îţi place să te uiţi la filme şi să le povesteşti celorlalţi filmele care ţi-au plăcut cel mai mult?
  Doreşti să promovezi artişti prin interviuri, biografii, ştiri?
  Îţi place să te distrezi la concerte, să faci poze, iar a doua zi să povesteşti atmosfera?
  Alătură-te echipei ONmusique.info – un site cu şi despre muzică!
  Contact: onmusique@yahoo.com
  Onmusique.info – Pentru că muzica aparţine tuturor!

  RăspundețiȘtergere