miercuri, 17 februarie 2010

Ma enerveaza FB

Ma enerveaza facebook de mor! Ma enerveaza cum incearca lumea sa-si faca publicitate. "Lauda de sine nu-mi miroase bine!" Zau?!? Pai dac-ar fi asa, facebook ti-ar muta nasul din loc. Si totusi nimeni nu se plange de duhoare...
Singurul lucru bun al FB este ca omoara blogurile. Stiu eu unii carora le-au decazut asa de tare blogurile ca simt nevoia sa le faca reclama pe FB. Ceea ce e ok, doar ca ma intoarce la ideea initiala. FB pute de-atata lauda de sine.
Stie cineva cine a inventat conceptul de "personal branding"? As vrea sa-i trag un scuipat in freza respectivului. Si vreo doua-trei suturi in cur. Cu blandete, nu sa-l doara. Doar asa, ca sa inteleaga ce si cum cred eu despre "brandul" personal. Si as mai dori ca toti aia care se cred produse ce trebuie "marketate" sa-si tatueze coduri de bare in frunte ca sa fie clar.
Altfel, sunt nerabdator sa vad maine daca mi-a mai dat cineva prietenia! Poate mai conving niste fraieri sa-mi citeasca blogul in felul asta...

Un comentariu:

  1. Despre ultimele trei postari pot spune doar ca sunt pline de energie negativa. In ultimul timp, trebuie sa se fi intamplat si ceva bun, nu-i asa...?!

    RăspundețiȘtergere